Internet Magazin nr. 1 / 2003

Arhiva

Internet not-so-broadband
Internetul a devenit, fara indoiala, un loc foarte colorat si foarte dinamic. Problema este daca nu cumva a devenit prea colorat si prea dinamic pentru surfer-ul roman, inca fortat in anno domini 2003 sa navigheze prin dial-up.

Masinile inteligente ameninta omenirea
In spatele glorioaselor posibilitati oferite de inteligenta artificiala, s-ar putea ascunde o mare amenintare.

"Acest DVD se va autodistruge in 48 de ore"
Walt Disney a inventat un DVD care se va autodistruge in 48 de ore.
Disney, impreuna cu compania privata Flexplay Technologies, a dezvoltat aceasta tehnologie.

Internet Magazin nr. 2 / 2003

Arhiva

Tot romanul se pricepe la politica, fotbal si... PHP
Un amic mi se confesa acum putin timp, spunand ca, daca vrei sa ai o cariera in programarea pentru Web, e mai greu daca te bazezi pe PHP, pentru ca "toata lumea stie PHP!".
Am inceput mai tarziu sa ma gandesc la aceasta afirmatie. Majoritatea covarsitoare a siteurilor sunt proiectate, intr-adevar... ... (articol complet)

Tehnologia in sprijinul educatie - interviu cu Sorin Guleac, e-Learning Product Manager, SOFTWIN
Conceptul de e-Learning nu mai este o noutate pentru multi dintre noi. Dezvoltarea tehnologiei informatiei a facut posibila patrunderea acestei modalitati de instruire, preferata din ce in ce mai mult de catre elevi, studenti si nu numai. Succesul de care sau bucurat si se vor bucura in continuare aplicatiile de e-Learning se datoreaza, desigur, noilor ... (articol complet)

Site-ul lunii - www.div.ro - interviu cu Dragos Ivan, proprietar si administrator www.div.ro
Internet Magazin: Cui se adreseaza acest site?
Dragos Ivan: Site-ul se adreseaza pasionatilor de PC-uri, celor care vor sa fie la curent cu ultimele tendinte, zvonuri, comunicate oficiale si confruntaridiv.ro, html, internet, linux, virusi, japonia, mexic ... (articol complet)