Sari la bara de unelte

Bucureşti – 08 Ianuarie 2010 – Acceleris System Integration SRL este una dintre primele companii din Romania care s-a alaturat cu un acord global programului nou structurat pentru parteneri Oracle, devenind “Oracle Gold Partner”.
     Programul pentru parteneri „Oracle Gold Partner“ cuprinde conditii de cumparare deosebite, masuri de marketing comune, precum si o platforma de internet comuna.
     Compania, in calitate de partener, are acces la toate resursele tehnice Oracle, ca de exemplu: forum-uri, documentari, web-support, patches, download-uri pentru noile aparitii etc. In plus, ca si „Oracle Gold Partner“, Acceleris beneficiaza de cursurile Universitatii Oracle, deci angajatii proprii se perfectioneaza in mod constant.
Beneficiile apartin clientului.
     „Clientii nostrii au acces in orice moment la produsele de calitate Oracle“, afirma dl. Pascal Stürchler, CEO Acceleris. Compania dispune in prezent de experti Oracle, care isi vor continua calificarile si pe viitor. “Ne vom concentra in special pe partea de infrastructura a portofoliului diversificat de produse Oracle. Produse precum Oracle Exadata Storage Servers, Oracle Unbreakable Linux, Oracle VM etc. se potrivesc perfect business-ului de integrator pe care il realizeaza Acceleris. In plus, vom oferi in viitor clientilor nostri “Service Level Agreements” pentru operatii de tip remote a solutiilor de infrastructura Oracle, exonerand astfel clientii de operatii privind administrarea serverelor si a bazelor de date.”
Despre ACCELERIS :
     Acceleris System Integration a fost infiintata in Romania in anul 2007, ca filiala a companiei elvetiene Acceleris GmbH . Ca partener de distributie al diversilor producatori de hardware si software, Acceleris se focalizeaza pe integrarea si operarea solutiilor de infrastructura pentru Datacenter, are o cifra anuala de afaceri de peste 30 mil. euro si mai mult de 30 de angajati,
     Acceleris este unul dintre leaderii de piata in domenii ca Datacenter Consulting si Datacenter Management.
Acceleris System Integration SRL | and IT works
Bucureşti , România
Tel. 0310690000
www.acceleris.ro

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: