Sari la bara de unelte

Allview lanseaza Aply Store – primul magazin de aplicatii pentru telefoane mobile, tablete PC si playere multimedia dezvoltat de o companie romaneasca care permite descarcarea de jocuri si aplicatii Java si Android realizate de catre dezvoltatori romani si straini. Magazinul poate fi accesat de catre utilizatorii produselor Allview prin tableta PC Alldro si in curand folosind majoritatea dispozitivelor dezvoltate de catre companie.

„Ca urmare a interesului puternic manifestat de catre utilizatorii telefoanelor noastre fata de Allview Store (pagina wap de aplicatii JAVA), care a inregistrat mai mult de 30.000 de descarcari anul trecut, am considerat oportuna orientarea catre dezvoltarea unui magazin de aplicatii online compatibil cu cat mai multe dispozitive, care sa adauge un plus de valoare produselor noastre.”

a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Magazinul, realizat in colaborare cu ATES Networks Franta (www.atesnetworks.com), creator de solutii de mobilitate pentru operatori de telefonie si furnizori de servicii, se bazeaza pe tehnologii inovatoare precum DAA (Dynamic Air Applications), Device FIT si Services Wall datorita carora poate recunoaste automat sistemul de operare si carateristicile dispozitivului pe care ruleaza, astfel incat continutul afisat sa fie adaptat in functie de rezolutia si dimensiunea ecranului acestuia.

Pentru dezvoltatorii de aplicatii, Aply Store reprezinta un nou mijloc de comunicare prin care pot distribui si tarifa aplicatii, pot obtine rapoarte cu privire la aplicatiile lor si feedback din partea utilizatorilor. Allview a incheiat parteneriate cu mai multi dezvoltatori locali dar si externi care din luna aprilie vor avea la dispozitie conturi personale de administrare a aplicatiilor.

Aply Store include in acest moment sute de aplicatii din domenii diverse (Divertisment, Socializare, Carti, Utile, Finante si Afaceri, Navigare si Calatorii, Media, Multimedia) pe care utilizatorii le pot evalua si descarca prin crearea unui cont. Fiecare aplicatie are o descriere, este ilustrata prin screenshot-uri si prezinta numarul de descarcari pe care le-a inregistrat.

„Prin design-ul modern, meniul intuitiv si diversitatea continutului Aply Store va ocupa in viitor un loc semnificativ in piata magazinelor online de aplicatii. Pana la sfarsitul anului estimam un numar de 40 000 de utilizatori.” a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorita serviciilor gratuite si facilitatilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

Despre ATES Networks:

ATES Networks (www.atesnetworks.com) – Paris, Franta – dezvolta si implementeaza solutii pentru operatorii de telefonie si furnizorii de servicii, destinate retelelor mobile si next-generation (2,5G, 3G, LTE, WLAN, WiMax si IP).

Produsele ATES Networks (BroadApp STORE, SelfCare, Messaging si VAS+) – au la baza o solutie completa de comunicatii convergente (UCP – Unified Communication Platform) care permite instalarea de servicii (value added services) si transferul de informatii si continut personalizat pentru abonatii serviciilor de telefonie mobila.
Pentru mai multe informatii: sales@atesnetworks.com

Sursa: www.allview.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: