Sari la bara de unelte

Dupa o lunga rivalitate intre cele doua companii, se pare ca acestea au ajuns la un acord.

Aplicatia video Amazon Prime va ajunge in aceasta vara pe Apple TV, potrivit unui raport Buzzfeed. Acest fapt va fi anuntat in cadrul conferintei Apple Worldwide Developer din luna iunie.
Pentru membrii Amazon Prime, un review negativ pentru Apple TV a fost imposibilitatea de a reda continut video Amazon. Dispozitivele mobile Apple iOS suporta de multa vreme o versiune redusa a aplicatiei video Amazon care nu permite achizitii. Insa, aplicatia in orice forma, nu a fost niciodata disponibila pe Apple TV.
Set-top box-urile concurente de la Roku, in schimb, suporta toate aplicatiile importante de streaming si permite inchiriere si cupararea de filme direct din acele aplicatii.
Miezul conflictului dintre cele doua companii este faptul ca Amazon Video si Apple iTunes sunt servicii rivale. In 2015 Amazon a incetat sa mai vanda Apple TV-uri si box-uri Google Chromecast deoarece a dorit sa evite returnarea box-urilor de catre clientii sai, dupa descoperirea faptului ca serviciul de streaming video Amazon Prime nu era suportat de catre acestea.
Ca parte a acordului intre cele doua companii, Amazon va vinde din nou set-top box-uri Apple TV.
%d blogeri au apreciat: