Sari la bara de unelte

Canon, liderul mondial în soluţii de imagistică, a anunţat astăzi care sunt cele mai noi echipamente care vor extinde vastul portofoliu de echipamente pentru birou. Modelul imageRUNNER C3025i foloseşte tehnologia Canon premiată pentru a se asigura că utilizatorii vor gestiona eficient fluxul de lucru cu documente, de la începutul până la finalul acestuia. Creat pentru a îmbunătăţi eficienţa şi productivitatea la fiecare pas al procesului de imprimare, echipamentul a fost dotat cu o mulţime de funcţii noi pentru a ajuta la optimizarea mediilor de lucru din birourile mici.

O experienţă intuitivă pentru utilizatori 

Ecranul tactil de 5 inci, intuitiv şi uşor de utilizat, sporeşte eficienţa într-un birou, permiţându-le utilIzatorilor să înceapă să opereze imediat. Un echipament compact, care combină vitezele de imprimare rapidă, monocrom şi color, de 25 de pagini pe minut, dotat cu o tehnologie imagistică Vpentru obţinerea unor culori uimitoare şi cu opţiunea unei unităţi de finisare 3-în-1 cu funcţii de capsare, capsare la cerere şi capsare ECO, pentru a oferi mereu rezultate de înaltă calitate.

Pentru medii de lucru cu procese de scanare intense, echipamentul imageRUNNER C3025i este dotat cu un dispozitiv de alimentare automată a documentelor fata-verso (RADF), ca standard.

Activitate flexibilă şi fără efort

Indiferent de modul în care utilizatorii îşi creează, partajează şi gestionează documentele, echipamentul imageRUNNER C3025i le facilitează modul de lucru şi este compatibil cu multe echipamente personale, inclusiv tablete, laptopuri şi telefoane inteligente. Odată conectate, utilizatorii îşi vor putea realiza fluxurile de lucru mobile folosind tehnologii precum aplicaţia Canon PRINT Business, AirPrint, Mopria şi platforma Google Cloud Printing. De asemenea, utilizatorii pot alege să îşi transfere datele printr-o conexiune de reţea cu fir sau wireless sau, pentru a vă ajuta să ţineţi pasul cu cererile unui mediu de lucru modern fără a face compromisuri în ceea ce priveşte securitatea, administratorii IT pot facilita conectarea echipamentelor printr-o conexiune WiFi directă, fără a fi nevoiţi să conecteze un echipament personal la reţeaua companiei.

Pentru a eficientiza timpul de partajare a documentelor digitale, echipamentul imageRUNNER poate fi folosit şi cu MF Scan Utility care îmbunătăţeşte fluxurile de lucru de scanare şi permite utilizatorilor să profite de capacitatea echipamentelor de a crea fişiere precum documente PDF cu funcţie de căutare, să le ataşeze unui e-mail sau să le scaneze direct către destinaţiile indicate.

Echipamentul imageRUNNER C3025i este dotat cu funcţii de service de la distanţă pentru a putea asigura buna funcţionare a echipamentului, printre acestea, gestionarea tonerului şau diagnoza stării aparatului. Datorită funcţiei GDLS, utilizatorii îşi pot actualiza foarte uşor echipamentele cu cel mai nou firmware disponibil, asigurând o rată de recuperare a investiţiei rapidă. De asemenea, echipamentele sunt dotate cu tutoriale video pentru a vă ajuta să simplificaţi procesul de gestionare, astfel încât angajaţii să poată efectua depanări de rutină fără niciun cost suplimentar, fără a fi nevoie să apelaţi la un service.

Creşteţi siguranţa

Deoarece siguranţa rămâne o prioritate pentru majoritatea afacerilor moderne, echipamentul imageRUNNER C3025i simplifică gestionarea şi aplicarea paletei impresionante de funcţii de securitate oferite de Canon.  Echipamentul este dotat din fabricaţie cu funcţia de imprimare securizată, IPSec şi opţiunea de criptare PDF, administratorii IT se pot bucura de o integrare perfectă cu software-ul Canon uniFLOW, permiţându-le să gestioneze şi să controleze accesul utilizatorilor într-o flotă de echipamente centralizată.

Dan Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe, afirmă: „Aici, la Canon, înţelegem nevoia şi preocuparea întreprinderilor mici, aşa că ne-am dezvoltat oferta pentru a-i putea ajuta să îşi atingă obiectivele. Cum activitatea digitală devine un lucru tot mai obişnuit în birourile mici, noul echipament imageRUNNER combină funcţii de scanare şi imprimare la nivel de companie cu un design compact, astfel încât utilizatorii să poată lucra sigur şi eficient, în orice moment şi de oriunde.

Noul echipament va fi disponibil începând cu 1 iunie.

%d blogeri au apreciat: