Sari la bara de unelte

   Bucuresti – 11 Ianuarie 2010 – Platforma Academis dedicata managementului universitar isi extinde aplicabilitatea prin integrarea noilor module: Module si Materiale Didactice.
   Modulul Alumni din cadrul UMS ofera absolventilor oportunitatea de a-si pastra apartenenta la comunitatea academica intr-o maniera accesibila, cu o utilizare interactiva si intuitiva.
   Dezvoltat pe o aplicatie web-based, modulul Alumni poate fi accesat de oriunde prin intermediul unui browser si al unei conexiuni la internet. Datorita configuratiei sale functionale, Alumni permite utilizatorilor completarea, modificarea si actualizarea informatiilor personale, a istoricului academic al absolventului, a istoricului posturilor ocupate, o parte din informatii fiind preluate din UMS.
   De asemenea, modulul permite sortarea listei de alumni in functie de o serie predefinita de criterii, cautarea unui alumni, transmiterea de mesaje publice care pot fi vizualizate de toti utilizatorii UMS, indiferent daca fac sau nu parte din aceasta comunitate, sau publice.
   In cadrul submodulului „Administrare”, utilizatorul cu drepturi de administrator poate accesa si aproba mesajele publice trimise de Alumni sau poate trimite notificari catre absolventi sau catre persoane care au absolvit această facultate dar nu se regasesc in cadrul UMS. Aplicatia contine si submodulul Rapoarte care poate fi accesat de administrator.
   UMS este componenta de scolaritate integrata platformei Academis. Solutia software UMS permite administrarea eficienta a tuturor activitatilor, proceselor si fluxurilor existente in mediile universitare.
   Modulul Materiale Didactice a fost integrat in componenta Magnon dedicata managementului de procese. Noul modul are ca functionalitate de baza gestionarea materialelor de curs. Astfel prin intermediul sau, profesorii publica materiale didactice care pot fi accesate din orice locatie prin intermediul internetului. Pentru a avea acces la aceste materiale este necesara o autentificare care confirma statutul de student al facultati respective. Acest modul vine in intampinarea studentilor, dar si a masteranzilor si doctoranzilor, fiecare utilizator putand accesa informatia care corespunde nivelului sau de studii.
   Configurarea functionala a modulului permite studentilor actiuni de vizualizare continut si cautare, iar profesorilor actiuni mai complexe de vizualizare, modificare, acordare permisiuni, ascundere, stergere etc.Totul se realizeaza intr-o maniera logica si intuitiva de utilizare.
   Solutia Magnon supervizeaza executarea corecta a proceselor care implica documentele respective in cadrul universitatii si propune o strategie centralizata a documentelor pentru reducerea costurilor si cresterea productivitatii.
   Academis raspunde provocarilor actuale oferind managementului universitar o platforma integrata care asigura gestiunea completa si eficienta, prin informatizarea si optimizarea tuturor proceselor si fluxurile specifice care se regasesc in cadrul universitatilor.
Pentru mai multe informatii despre solutia Academis vizitati site-ul www.academis.ro
   The Red Point este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT pentru afaceri din Romania si liderul pe piata solutiilor de management universitar, solutia Academis. Portofoliul sau diversificat de solutii software pentru afaceri cuprinde o serie de solutii proprii, dezvoltate intern (University Management Solution, Magnon, Quantis, Routes), dar si solutii consacrate – precum SAP, Qlikview, Oracle/Siebel CRM, Primavera. The Red Point deserveste un portofoliu de clienti din mediul educational, ce cuprinde peste 24 de universitati, cat si clienti din domeniul comercial: retail, constructii si transport feroviar. Avand peste 70 de angajati, compania isi desfasoara activitatea atat la sediul central din Iasi, cat si la Bucuresti, sediu inaugurat in 2008, si detine parteneriate puternice cu lideri importanti in domeniul IT.
Pentru mai multe informatii vizitati site-ul companiei: www.trp.ro
Crina Macovei – Communication and Strategy Consultant
(40) 756.154.611
www.trp.ro

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: