Sari la bara de unelte

Bucureşti, 11 mai 2010GENESYS Systems a primit o nouă distincție Dell, fiind acreditată caDell Certified Enterprise Architecture Partner”.

Noua certificare vine ca urmare a rezultatelor bune pe care compania GENESYS Systems le-a avut pe parcursul anului 2009 și ca urmare a numeroaselor proiecte încheiate, confirmând astfel competențele pe care echipele de sales și presales le-au dobândit pe întreg parcursul parteneriatului cu Dell România ce dateaza din 2004.

“Parteneriatul GENESYS Systems – Dell România s-a consolidat odată cu trecerea timpului, GENESYS Systems dobândind de la an la an o experiență de neegalat în poiecte complexe și competențe care i-au permis să se diferențieze de ceilalți competitori de pe piața de profil din România, prin livrarea de soluții, servicii și produse competitive. Noua certificare completează strategia companiei de a colabora cu cele mai importante companii de IT, având astfel capacitatea de a oferii clienților noștri soluții, produse și servicii de calitate care să corespundă nevoilor acestora curente și viitoare”. Dan Papuc, Director Executiv, Business Unit Infrastructure – GENESYS Systems.

GENESYS Systems este certificată ca DELL Enterprise Advanced Solutions Partner şi DELL DASP (DELL Authorized Service Partner) și  a obținut distincțiile: Best Partner for LCA – 2008”; „Best Enterprise Partner 2007”, toate acestea fiind rezultatul experienţei dobândite pe parcursul desfăşurării numeroaselor proiecte care au inclus echipamentele Dell, a cursurilor şi examenelor individuale.

Despre GENESYS Systems

GENESY Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanţi furnizori IT&C din România. În cei 15 ani de activitate, GENESYS Systems şi-a dezvoltat competenţe deosebite în cele 4 direcţii strategice, componente de bază ale conceptului 4S:

  • Soluţii IT&C complexe pentru companii şi instituţii mari, soluţii pentru IMM-uri
  • Servicii profesionale pentru o gamă largă de produse IT&C
  • Aplicaţii Software de Business – produse proprii şi aplicaţii dezvoltate la cerere
  • Sisteme standard şi sisteme integrate, proiecte naţionale şi regionale.

Persoană de contact:

Laura Capan, Marketing & PR Manager
Tel: +4021 242 05 42
E-mail: sales@genesys4s.ro
Website: www.genesys4s.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: