Google Calendar ajunge in sfarsit pe iPad

News@com | Thursday April 13 2017 09:11 | Comments (0)
Google Calendar ajunge in sfarsit pe iPad

 

Google Calendar face o miscare mult asteptata, pe un nou dispozitiv: Apple iPad.

Aplicatia ofera utilizatorilor o vizualizare a calendarelor lor, care sunt partajate prin intermediul serviciului Google. In plus, acestia vor primi cateva caracteristici pe care aplicatia nativa a Apple nu le are, cum ar fi posibilitatea de a gasi mai rapid timpul si locul pentru o intalnire cu persoane din interiorul organizatiei.
Nu se poate spune ca Google Calendar a fost complet indisponibila pentru utilizatorii iPad in ultimii cativa ani. Aplicatia iPhone pentru Calendar putea rula pe tabletele Apple, insa nu era optimizata pentru utilizarea pe aceste dispozitive.
Masura este parte din strategia Google de a incerca sa isi aduca serviciile de productivitate G Suite la cat mai multi oameni cu putinta. Google lucreaza din greu pentru a reusi sa isi determine clientii sa treaca la suita sa de productivitate de la sistemele lor curente, care se invart, in cele mai multe cazuri, in jurul Microsoft Office. Microsoft ofera propria aplicatie calendar pentru iPad, sub forma Outlook pentru iOS, care a  sprijinit tableta Apple inca de la lansarea sa din 2015.
Google are mai multe caracteristici iOS planificate, inclusiv un widget Today care va permite utilizatorilor sa vada evenimentele viitoare intr-un Centru de Notificare iPad, potrivit unui blog post al managerului de produs Calendar, Sharon Stovezky.
bluetooth

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment