Sari la bara de unelte

Varianta mobilă a siteului www.elefant.ro este disponibilă, începând de luni, 21 februarie 2011, la adresa http://m.elefant.ro/, anunță Universal Online Promotion, deținătorul librăriei online.

Versiunea mobilă a fost creată pentru a facilita accesarea siteului de pe telefoanele mobile inteligente (smartphones) precum iPhone, Blackberry, dispozitive Android sau Windows Phone 7.

Siteul mobil http://m.elefant.ro/ are o interfață intuitivă și plăcută, permițând navigarea cu ușurință în librărie și cumpărarea de produse direct de pe dispozitiv în doar câteva secunde. Librăria online www.elefant.ro, destinația favorită a iubitorilor de carte, muzică, filme și jocuri, devine astfel accesibilă oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv.

De asemenea, revista literară online BookMag, editată de echipa www.elefant.ro este disponibilă în versiune pentru telefoane mobile inteligente. La adresa http://www.elefant.ro/blog/ cititorii vor putea afla totul despre ultimele noutăți editoriale și lansări de carte, dar vor putea citi și articole scrise în exclusivitate pentru BookMag de personalități din domeniul literar, cum ar fi Aurora Liiceanu, Bogdan Alexandru Stănescu sau Costi Rogozanu.

„Lansarea siteului www.elefant.ro în versiunea optimizată pentru telefoane mobile inteligente și tablete reprezintă doar prima etapă a «ofensivei digitale» pe care o pregătim pentru anul 2011. Platformele mobile încep să câștige teren în fața laptopurilor sau desktopurilor, întrucât permit conectarea la internet de oriunde și oricând. Prin versiunile pentru dispozitive mobile ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri și să facem procesul de navigare în librărie și cumpărare cât mai simplu și mai plăcut“, a declarat Vlad Puescu, Digital Project Manager.

Librăria www.elefant.ro s-a impus pe piața distribuției online de carte prin oferta vastă (peste 20.000 de produse în stoc), livrarea în 24 de ore în orice colț al țării, prin promoții și campanii inovatoare (Cărți cu autograf, catalogul Clubul de lectură) și o relație cât mai strânsă cu iubitorii de carte, muzică și film, dar și cu furnizorii săi. Grație versiunilor mobile ale librăriei și revistei literare, www.elefant.ro ajunge și mai aproape de clienții săi.

Vânzările de carte online în România se înscriu pe un trend ascendent mai ales datorită diferenţei semnificative dintre preţul de librărie şi cel online, a timpului economisit la cumpărăturile online şi a faptului că acoperirea internet este din ce în ce mai bună. În vederea oferirii serviciilor de calitate clienţilor, dezvoltarea www.elefant.ro este un proces continuu şi are în vedere bunul management al stocurilor din depozitul propriu, extinderea numărului de edituri partenere şi dezvoltarea soluţiilor software pentru baza de date şi comenzi.

By admin

%d blogeri au apreciat: