Sari la bara de unelte

Incepand din 21 februarie 2011, GamesLine.ro lanseaza o noua oferta prin care clientii vor beneficia la fiecare comanda livrata de o licenta gratuita VIPRE Antivirus Premium valabila 90 de zile si de un discount de 25% la achizitionarea unei licente comerciale VIPRE din magazinul GamesLine, dupa expirarea gratuitatii.

Vipre antivirus

Promotia este valabila pana pe 21 mai 2011 si este initiata de magazinul de jocuri GamesLine.ro in parteneriat cu VipreAntivirus.ro. Inscrierea se face automat prin comanda oricarui produs existent in stocul magazinului, astfel incat fiecare pachet livrat va contine un voucher tiparit cu toate informatiile necesare obtinerii licentei. Discountul de 25% pentru licenta VIPRE este valabil numai pentru clientii care au beneficiat de gratuitate prin inscriere in perioada de valabilitate a promotiei.

VIPRE Antivirus Premium detine certificarea VB100 si West Coast Labs Checkmark Anti-Virus Desktop, oferind o inalta calitate in detectarea si curatarea programelor malware. Este un soft ce combina tehnologiile antivirus, antispyware, firewall bidirectional, anti-rootkit precum si alte motoare avansate de securitate fara a afecta performantele calculatorului. Antivirusul este compatibil cu Windows 7, Vista si XP, verifica mesajele e-mail si dispune de modul rezident ce scaneaza in timp real toate fisierele PC-ului.

Despre pro strategy group srl

Firma cu capital integral romanesc a lansat magazinul online in martie 2010. In septembrie, dupa 6 luni de existenta, castiga locul I la Gala Premiilor eCommerce. Shop-ul isi desfasoara activitatea sub numele GamesLine, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
PSG livreaza acum in toata tara jocuri video pentru PC si console, game time card-uri, console si accesorii, action figures – marci ale companiilor: Activision, Blizzard, EA Games, Konami, Lucas Arts, NC Soft, Nintendo, Rockstar Games, Sega, Ubisoft etc.

By admin

%d blogeri au apreciat: