Sari la bara de unelte

     Bucuresti – 08 Ianuarie 2010 – Magister Software, una dintre cele mai importante companii producatoare de software dedicat managementului de magazin din Romania si-a inaugurat activitatea in 2010 intr-un nou sediu dotat si utilat conform necesitatilor companiei…
     Magister Software, una dintre cele mai importante companii producătoare de software dedicat managementului de magazin din România, şi-a inaugurat activitatea din 2010 într-un sediu nou dotat şi utilat conform necesităţilor companiei.
     Datorită faptului că Magister Software s-a focusat în mod pragmatic pe soluţii aplicabile imediat acest lucru i-a oferit un ascendent excelent pe fondul actualei crize economice şi spre deosebire de alte companii afectate din plin de noile condiţii de piaţă, activitatea Magister Software s-a dublat în 2009.
     Mutarea a fost determinată de creşterea volumului de implementări dar şi lansarea primului call center profesional din ţară destinat retailerilor mici şi mijlocii. Inaugurarea acestui call center la nivel naţional a fost posibilă graţie dezvoltării şi extinderii departamentului de suport tehnic.
     Criza financiară a atras după sine o schimbare de optică şi strategie în politica firmei. Datorită noilor condiţii, compania s-a concentrat pe câştigarea încrederii comercianţilor mici şi medii locali prin extinderea programului de parteneriate comerciale cu firme din întreaga ţară. Soluţia de gestiune magazin produsă de Magister Software şi comercializată prin intermediul firmelor partenere a rămas pe tot parcursul anului 2009 în topul preferinţelor comercianţilor care au lansat magazine individuale sau reţele de magazine în diverse locaţii.
     Experienţa companiei de peste 8 ani pe piaţa soluţiilor IT din România dovedeşte stabilitate, responsabilitate şi seriozitate, aşa încât portofoliul de clienţi Magister Software creşte în fiecare an, ajungând în prezent la peste 4000 de magazine.
     Şi echipa Magister Software s-a lărgit de curând. Aceasta demonstrează coeziune, profesionalism şi dăruire atât în dezvoltarea proiectelor companiei cât şi în menţinerea unui spirit de echipă orientat spre performanţă.
     Locaţia noului sediu se află în sectorul 2 al capitalei, zona Iancului, pe strada Dima Cristescu slt., nr. 9B.
     Echipa de vânzări Magister Software vă aşteaptă la noul sediu pentru a vă pune la dispoziţie informaţii interesante despre produsele şi serviciile noastre: comercializare şi implementare sisteme de vânzări şi management magazin, comercializare echipamente fiscale şi retail, consultanţă retail IT, dar şi despre programele noastre de parteneriat.
     Pentru mai multe informaţii despre activitatea Magister Software vă rugăm să vizitaţi site-ul www. magister.ro.
     Magister Software este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii retail din Romania avand peste 4000 de instalari in toata tara si un portofoliu complet de aplicatii special create pentru orice tip de magazin. Pentru detalii accesati www.magister.ro.
Str. Dima Cristescu slt., nr. 9B, Sector 2, Bucureşti, România
Tel/Fax: 031 805 60 69 / 031 805 60 70
Call Center: 021 569 36 99
www.magister.ro

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: