Sari la bara de unelte

   Bucuresti – 12 Ianuarie 2010 – Orange şi Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) anunţă lansarea puternicului smartphone BlackBerry® Bold™ 9700 pentru clienţii din România, începând din 13 ianuarie.    Noul BlackBerry Bold 9700 oferă o gamă extinsă de caracteristici de comunicare şi multimedia de înaltă performanţă într-un design compact şi extrem de rafinat care va fi atât pe gustul bărbaţilor, cât şi al femeilor şi va putea fi folosit în scopuri profesionale, dar şi personale.
   Smartphone-ul BlackBerry Bold 9700 va fi disponibil timp de o săptămână numai în magazinul online Orange. După această perioadă promoţională dedicată clienţilor online, terminalul va putea fi achiziţionat din toate magazinele Orange. În cadrul unei oferte speciale, clienţii care achiziţionează un BlackBerry Bold împreună cu un abonament de voce Orange de minimum 12 euro vor primi o reducere de 50% din preţul opţiunii BlackBerry de 39 euro (care include lunar 100 MB pentru trafic de date în ţară şi 15MB pentru utilizarea în roaming) pentru întreaga perioadă contractuală.
   Noul BlackBerry Bold 9700 oferă performanţe la cel mai înalt nivel, funcţionalitate şi caracteristici cu suport pentru reţelele 3G HSDPA din întreaga lume, un procesor de nouă generaţie (624 MHz), memorie Flash de 256 MB, GPS şi Wi-Fi® încorporate, o cameră foto de 3,2MP şi un ecran uimitor, de o claritate excepţională. Tehnologia de ultimă oră şi finisajele de înaltă calitate se regăsesc şi la exteriorul aparatului, prevăzut cu un trackpad digital perfect integrat şi o tastatură QWERTY, specifică, în relief. Cadrul cromat de culoare închisă şi partea din spate din imitaţie de piele completează aspectul distins şi elegant al noului smartphone, iar profilul subţire, greutatea echilibrată şi marginile rotunjite îl fac incredibil de confortabil când este folosit cu o singură mână.
   „Suntem încântaţi să lansăm noul BlackBerry Bold 9700 într-o ofertă atractivă pentru clienţii noştri, ţinandu-ne astfel promisiunea de a aduce pe piaţa românească cele mai noi modele BlackBerry la tarife cât mai accesibile. Acesta este un smartphone premium care permite clienţilor să se bucure de serviciile excepţionale BlackBerry disponibile în reţeaua noastră” , a declarat Răzvan Sturza, Product Manager Orange România.
   „BlackBerry Bold 9700 continuă succesul modelului original BlackBerry Bold cu caracteristici noi, de ultimă generaţie şi cu un design de dimensiuni mai mici, mai uşor şi extrem de bine optimizat care arată şi funcţionează ireproşabil,” a declarat Mike Lazaridis, Preşedinte şi Co-CEO, Research In Motion.
   Printre caracteristicile cheie ale smartphone-ului BlackBerry Bold 9700 se numără:
– design rafinat, cu dimensiuni de 109 mm x 60 mm x 14,1 mm şi o greutate de numai 122 de grame
– ecran de mare claritate, uimitor, de 2,44 inci şi sensibil la lumină (rezoluţie de 480 x 360, la 245 ppi)
– tastatură QWERTY integrală – cu taste perfect conturate şi margini cromate – care permit o tastare rapidă şi exactă
– trackpad inovator, sensibil la atingere, care permite o navigare intuitivă şi rapidă
– Wi-Fi (802.11 b/g) încorporat
– cameră de 3,2 MP cu zoom variabil, autofocus, blitz şi înregistrare video
– BlackBerry® OS 5.0 care oferă utilizatorilor posibilitatea de gestionare a e-mail-urilor şi îmbunătăţiri pentru calendar*, precum şi o mai bună experienţă de navigare cu o aplicaţie JavaScript mai rapidă şi procesare CSS
– GPS încorporat pentru aplicaţii bazate pe hărţi şi alte localizări, precum şi marcare geografică a fotografiilor (geotagging)
– dispozitiv de redare media pentru muzică, fotografii şi video (durata de redare a muzicii este acum extinsă până la 38 de ore), la care se adaugă suport pentru BlackBerry® Desktop Manager atât pentru calculatoare personale, cât şi pentru Macintosh, şi BlackBerry® Media Sync pentru facilitarea sincronizării muzicii din iTunes® şi Windows Media® Player cu smartphone-ul**
– mufă de 3,5 mm pentru căşti stereo, comenzi dedicate pentru volum, taste pentru blocarea tastaturii şi pentru modul silenţios integrate perfect în partea superioară a aparatului
– slot pentru card de memorie microSD/SDHD care suportă în prezent carduri de până la 16 GB şi se preconizează că va suporta carduri de 32 GB, atunci când acestea vor fi disponibile; un card de 2GB este inclus în pachet
– Memorie Flash de 256 MB
– caracteristici de calitate superioară şi uşor de accesat, tehnologie de amortizare a zgomotului de fond şi difuzoare de înaltă calitate
– Bluetooth® (2.1) cu suport pentru Secure Simple Pairing, căşti hands-free, căşti stereo, seturi pentru maşină şi alte accesorii periferice Bluetooth
– suport pentru BlackBerry® Internet Service şi BlackBerry® Enterprise Server
– baterie de 1500 mAhr detaşabilă care asigură aproximativ 6 ore de convorbiri şi 17 zile în aşteptare în modul 3G
   Noul smartphone BlackBerry Bold 9700 de la Orange este disponibil la preţuri între 299 de euro şi 419 euro (TVA inclus), în funcţie de abonamentul ales.
Pentru informaţii suplimentare despre smartphone-ul BlackBerry Bold 9700 vizitaţi www.orange.ro/blackberry.
* Unele caracteristici necesită BlackBerry Enterprise Server 5.0
** Este posibil ca unele fişiere de muzică să nu poată fi redate, precum fişierele care conţin tehnologii de gestionare a drepturilor de utilizare a conţinutului digital.
Despre Orange România
   Orange este lider de piaţă în România cu 10.694.000 de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 190 de milioane de clienţi pe cinci continente.
   Veniturile Orange România în primele nouă luni ale acestui an au cumulat 800 de milioane de euro, dintre care 269 milioane de euro au fost obţinute în trimestrul al treilea.
   Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange înseamnă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea între oameni şi a aduce valoare comunităţilor în care operează. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate socială corporativă bine definită, prin care ne asigurăm că activitatea noastră se desfăşoară într-o manieră responsabilă.
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.orange.ro
Amalia Fodor, PR Manager
www.orange.ro

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: