Sari la bara de unelte

Ce este Programul Rabla pentru Magazine Virtuale si cui se adreseaza?

Un proiect al agentiei de web ANADEEA Advertising prin care poti inlocui vechiul tau magazin virtual cu unul nou-nout pe platforma e-volution. Pentru toate magazinele virtuale lansate prin acest program, noii proprietari beneficiaza de un cupon de reducere in valoare de 400 EURO si hosting gratuit pentru primele 12 luni.

Puteti incepe o noua afacere alaturi de un partener serios, ambitios si mereu la curent cu cele mai noi tendinte din comertul online; cu un magazin virtual perfect optimizat pentru Google, usor de administrat, cu un aspect modern, cu rezultate concrete si demonstrate deja pe cele peste de 100 de magazine virtuale online.

Cine se poate inscrie in Program?

Conform site-lui www.e-vo.ro, orice proprietar al unui magazin virtual online, functional din Romania care nu este multumit de acesta, indiferent de motivul nemultumirii, de platforma folosita sau de furnizorul de la care si-a procurat-o, se poate inscrie si poate beneficia de avantajele Programului Rabla pentru Magazine Virtuale.

Pentru mai multe detalii privind Programul Rabla pentru Magazine Virtuale puteti contacta reprezentantii Departamentului de relatii cu clientii ANADEEA Advertising la unul din numerele de telefon 0727 222 529, 0723 221 136 sau prin e-mail la office@anadeea.ro.

Mai multe detalii pe www.e-vo.ro.
office@anadeea.ro
http://www.e-vo.ro

By admin

One thought on “Programul Rabla pentru Magazine Virtuale: incepe o noua afacere online si poti castiga un cupon de 400 EURO”
  1. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I
    am having issues with your RSS. I don’t know
    why I can’t subscribe to it. Is there anybody having identical RSS problems?

    Anyone who knows the answer will you kindly respond?

    Thanks!!

%d blogeri au apreciat: