Sari la bara de unelte

   Bucuresti – 11 Ianuarie 2010 – Noile facilitati ofera cautare rapida si recuperare granulara pentru tot mediul colaborativ Microsoft.
   Symantec Corp a anuntat azi actualizari pentru solutiile de backup si arhivare care includ suport pentru Microsoft Exchange Server 2010 si alte aplicatii Microsoft. Solutiile de management a informatiilor de la Symantec ajuta la extinderea facilitatilor lui Exchange 2010 prin imbunatatirea protectiei informatiilor, reducerea costului de stocare si administrare a severelor si regasire rapida a informatiilor indiferent daca acestea sunt legate de business, sunt cerute de lege sau sunt folosite pentru verificarea conformitatii cu legi si regulamente.
   Solutia Enterprise Vault de la Symantec adauga suport pentru drag-and-drop direct din arhiva in Outlook astfel incat utilizatorii nu mai au nevoie de legaturi de tip ‚shortcut’ in casutele de mail. Aceasta facilitate este disponibila acum si pentru versiuni mai vechi de Exchange si va fi disponibila pentru Exchange 2010 in primele luni ale lui 2010. Disponibil acum, Symantec Backup Exec System Recovery 2010 pune la dispozitia organizatiilor backup de sistem rapid, sigur si recuperare pentru Microsoft Exchange 2010. In urmatoarele luni, Symantec va livra versiuni actualizate de NetBackup, Backup Exec si Enterprise Vault pentru a reduce costurile si necesitatile de stocare prin deduplicarea informatiilor aflate in Microsoft Exchange 2010, cat si in alte aplicatii ca Microsoft SharePoint si Windows Server 2008 R2.
   „Organizatii de toate dimensiunile se lupta cu cresteri masive ale volumului de informatii pe toate platformele si aplicatiile Microsoft, dar in special pe Exchange,” a declarat Mathew Lodge, director de marketing la Symantec Information Management Group. „Symantec ajuta prin punerea la dispozitie de solutii de arhivare si backup pentru centralizarea protectiei, administrarii si recuperarii informatiilor critice din Exchange 2010 si alte platforme Microsoft.”
Noul suport de arhivare ofera cautare si management imbunatatit pentru Exchange
   Symantec Enterprise Vault unifica deduplicarea, stocarea ierarhizata, respectarea politicilor si descoperirea informatiilor pentru mai multe aplicatii, ca Exchange, SharePoint, servere de fisiere si mesagerie instant. Disponibil acum, Enterprise Vault 8.0 cu virtual vault imbunatateste experieta utilizatorilor pentru organizatii care folosesc arhivare de Exchange prin combinarea accesului la email indiferent daca acesta este arhivat sau nu in Microsoft Outlook, fara nici o schimbare vizibila in afisarea mesajelor. Aceasta noua facilitate permite utilizatorilor sa caute, sa mute si sa regaseasca email arhivat din interiorul Outlook fara a fi nevoie sa-si schimbe modul de lucru si in acelasi timp sa beneficieze de protectia oferita de Symantec. In plus, Enterprise Vault va oferi acest suport si pentru Exchange 2010 in primele luni ale anului viitor.
   „Symantec beneficiaza de o experienta unica in solutiile de backup si arhivare si suntem fericiti ca ii putem avea ca parteneri pentru Microsoft Exchange 2010,” a declarat Betsy Frost, manager general, UC Marketing la Microsoft. „Partenerii sunt foarte importanti pentru succesul Microsoft si, construind pe baza lui Exchange 2010, Symantec ne ajuta sa livram produse cu valoare crescuta pentru clientii nostri si in acelasi timp sa intampinam nevoile cat mai multor organizatii. Suntem incantati sa avem Symantec in comunitatea partenerilor Microsoft, acest lucru va permite clientilor sa profite de inovatiile din Exchange 2010.”
Symantec Backup and Recovery ofera recuperare granulara a datelor din Exchange
   Symantec Backup Exec System Recovery 2010 pune la dispozitia organizatiilor mici backup si recuperare completa de sistem pe cele mai noi platforme Microsoft, incluzand Exchange 2010, Windows 7 si Microsoft Server 2008 R2. Acest lucru le permite sa migreze spre noile medii Microsoft si in acelasi timp sa protejeze datele si sistemele in caz de dezastru.
   In plus, Backup Exec System Recovery 2010 si noile versiuni de NetBackup si Backup Exec vor oferi recuperare granulara a mesajelor din Exchange 2010, a fisierele, casutelor de email si a folderelor publice si private din backup intr-un singur pas.
Despre Symantec
   Symantec este un lider global in software pentru infrastructura, permitand companiilor si utilizatorilo sa aiba incredere intr-o lume conectata. Compania ajuta clientii sa isi protejeze infrastructura, informatiile si interactiunile prin intermediul programelor si serviciilor care elimina riscurile asociate securitatii, disponibilitatii, conformitatii si performantei. Avand sediul in Cupertino, California, Symantec are birouri in peste 40 de tari. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.symantec.com.
Despre Grupul Romsym
   Romsym Data este prima companie româneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Româna pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).
   Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din România si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali în: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).
   De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România – centrul Ittraining. Cursurile sunt predate de specialisti cu înalta calificare, certificati international.
   Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Româneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald\’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Dragos Stavarache
Presales Manager
Romsym Data
Popa Nan 108A,
Sector 3, Bucuresti, Romania
tel: (+4) 021.323.14.31
fax: (+4) 021.322.16.90
www.romsym.ro

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: