TOPEX prezintă soluţiile sale la ITEXPO Est 2010, în Miami

Comunicate | Monday January 11 2010 14:31 | Comments (0)

   Bucuresti – 11 Ianuarie 2010 – TOPEX va participa la cel mai important eveniment din industria comunicaţiilor IP, la Miami Beach Convention Center, în ianuarie.
   TOPEX a anunţat că va expune cele mai recente versiuni ale soluţiilor sale VoIP GSM Gateway în cadrul evenimentului ITEXPO TMC Est 2010, stand 727, care va avea loc în perioada 20-22 ianuarie, la Miami Beach Convention Center, în Miami, Florida.
   ITEXPO, este unul din cele mai mari şi cele mai vizitate târguri de comunicaţii IP, bazându-se pe o prezenţă de aproximativ 7000 de participanţi. Evenimentul din luna ianuarie va fi a 21-a editie a târgului ITEXPO, iar organizatorii TMC sunt optimişti în privinţa continuării prezenţei acestui târg pe piaţa internă şi internaţională.
   \’ Participarea TOPEX la ITEXPO exemplifică de ce acest eveniment este recunoscut ca locul numărul 1 în lume în care furnizorii de servicii, întreprinderile, agenţiile guvernamentale, resellerii si dezvoltatorii se adună pentru a afla mai multe despre beneficiile produselor şi serviciilor din industria de comunicaţii IP\’, a declarat Rich Tehrani, TMC Chief Executive Officer. \’Evoluţia în această industrie a fost rapidă şi încă mai continuă să crească, devansând alte sectoare economice. Suntem încântaţi de participarea companiei TOPEX, care va expune produsele sale inovatoare VoIP GSM Gateway. \’
   În cadrul acestui eveniment TOPEX va prezenta gama VoIP GSM Gateway împreună cu soluţia TOPEX Bytton HSDPA Wireless Router, un dispozitiv All-In-One care serveşte, în acelaşi timp, ca un terminal pentru apeluri simultane de voce şi acces la Internet, ca un punct de acces WIFI, ca Router VPN cu Firewall, Server LAN şi Server de Supraveghere Video. Principala funcţionalitate a soluţiilor VoIP GSM Gateway, Mobilink IP şi VoiBridge, este de a interconecta reţelele VoIP sau PSTN cu reţelele mobile, făcând economii semnificative ale apelurilor de la IP sau PSTN la reţelele celulare şi invers.
   “ Prin această participare, principalul interes al companiei TOPEX este de a creşte competitivitatea, de a identifica noi oportunităţi de afaceri, de a ne consolida poziţia de brand şi, cel mai important, de a creşte profitabilitatea companiei.\’ – a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări în cadrul TOPEX.
Despre TMC:
   Technology Marketing Corporation (TMC) deţine 4 publicaţii tipărite: Customer Inter@ction Solutions, revista INTERNET TELEPHONY, Unified Communications si NGN magazine. TMCnet, website-ul TMC, este principala sursă de ştiri şi articole pentru industria comunicaţiilor şi tehnologiei. TMCnet are aproximativ trei milioane de cititori unici in fiecare luna.TMC este de asemenea prima publicaţie care a testat produse noi în propriile laboratoare on-site. În plus, TMC organizează INTERNET TELEPHONY Conference & EXPO si Communications Developer Conference.
Despre Topex:
   TOPEX este o companie românească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 19 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.
   Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.
TOPEX Contact:
Doriana Popescu
PR Manager
Tel: +40-21/4083924;
Fax: +40-21/4083909;
www.topex.ro

Sursa : www.comunicatedepresa.ro

bluetooth

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment