Sari la bara de unelte

   Bucuresti – 13 Ianuarie 2010 – Magazinul online www.husepiele.ro, proprietate a SC BRAND ID SRL, anunta ca , incepand cu luna ianuarie 2010 , a devenit unic distribuitor in Romania al prestigiosului brand de accesorii pentru telefoane mobile, PIEL FRAMA, repectiv huse din piele premium realizate manual pentru telefoane mobile şi PDA-uri.
   Calitatea produselor companiei spaniole PIEL FRAMA se traduce printr-o traditie de 60 de ani. Fiecare husa este produsa si finisata manual, conform unor standarde exceptionale, de cei mai buni tehnicieni si specialisti in lucrul cu produse din piele. PIEL FRAMA utilizeaza in procesul de productie piele ecologica de cea mai buna calitate de mai multe tipuri: piele de vitel, piele de crocodil si piele de strut, in culori moderne si clasice.
   „Suntem deosebit de incantati ca am reusit sa dovedim in aproape 6 luni atat pietei de accesorii pentru telefoane mobile, cat si producatorului PIEL FRAMA ca dispunem de o echipa ambitioasa, profesionista si, mai ales, cu deosebita atentie pentru clienti. Ne propunem ca odata cu acest statut nou de distribuitor exclusiv al produselor PIEL FRAMA in Romania sa asiguram stocul cu o gama cat mai varianta de huse din piele pentru telefoane mobile, la preturi cat mai accesibile, furnizand servicii de asistenta si distributie cat mai bune. Pentru a oferi clientilor nostri o experienta de cumparare unica, vom furniza permanent solutii comerciale, de logistica si de promovare imbunatatite.”, a declarat Bogdan Mireanu, Project Manager al site-ului www.husepiele.ro
   Site-ul www.husepiele.ro a fost conceput pentru a da posibilitatea posesorilor de telefoane mobile de top din Romania sa-si achizitioneze un accesoriu indispensabil. Pe o piata dominata de lucruri prost facute, produsele comercializate de www.husepiele.ro se disting prin calitatea si designul modern al huselor produse de renumita companie spaniola PIEL FRAMA, precum si prin materialele de exceptie folosite.
   Dincolo de utilitatea huselor PIEL FRAMA, www.husepiele.ro va propune si o abordare estetica de inalta clasa si rafinament. Look-ul fiecaruia dintre noi reflecta atitudinea si respectul fata de viata si fata de noi insine, de aceea husele PIEL FRAMA inseamna, inainte de toate, si o perspectiva proprie asupra telefonului pe care il folosim.
   Produsele PIEL FRAMA sunt disponibile prin comanda online in toata tara pentru cele mai cunoscute branduri de telefoane mobile: NOKIA, BLACKBERRY, HTC, IPHONE, SAMSUNG, LG, SONY ERICSSON.
   Detalii suplimentare despre gama de produse PIEL FRAMA, comercializata de www.husepiele.ro pot fi obtinute la adresa de e-mail office@husepiele.ro sau la numarul de telefon 0741.699.549.
   www.husepiele.ro este proprietatea SC BRAND ID SRL, companie privată cu capital integral românesc orientată pe identificarea şi comercializarea de produse şi soluţii premium destinate posesorilor de telefoane mobile şi PDA-uri din România.
Tel: 0741.699.549
www.husepiele.ro

Sursa : www.comunicatedepreresa.ro

By admin

%d blogeri au apreciat: