Xerox lanseaza trei noi prese de productie Versant

News@com | Thursday April 13 2017 09:14 | Comments (0)
Xerox lanseaza trei noi prese de productie Versant

 

Xerox adauga trei noi prese in portofoliul de imprimante de productie: Versant® 180, Versant 180 Performance Package si Versant 3100. Aceste echipamente ii pot ajuta atat pe furnizorii de servicii de imprimare, cat si pe angajatii care se ocupa cu servicii interne de productie, sa isi automatizeze munca si sa contribuie la dezvoltarea business-ului. Noile echipamente ofera o calitate optimizata a imaginilor si functii de finisare inline avansate si sunt compatibile cu mai multe tipuri de media.

“Presele Versant dispun de module de productivitate, automatizare si finisare inline, ceea ce le-a transformat in echipamente de baza in mii de tipografii si departamente interne de productie din intreaga lume,” spune Ragni Mehta, vice presedinte si manager general, Cut Sheet Business, Xerox. “Noua familie Versant adauga functii optimizate de automatizare care cresc timpul de functionare, reduc deseurile, ofera rezultate mai rapide si aduc mai multe oportunitati in zona de aplicatii.”
Portofoliul de echipamente Versant asigura o capacitate de productie sporita si include diferite instrumente de automatizare, cum ar fi spectrofotometrul integrat pe traseul de hartie. Echipamentele pot sa produca brosuri full-bleed, cu cotor patrat si sa gestioneze de la materiale de marketing, direct mail si signalistica, la rapoarte sau reviste full-bleed. Presele sunt compatibile cu o gama extinsa de media, de la plicuri pana la bannere cu dimensiuni de 26-inchi/660mm.
Functii de automatizare si productivitate pentru departamentele interne de productie
Conform InfoTrends, reducerea costurilor de productie si cresterea eficientei sunt o prioritate pentru 84% dintre departamentele interne de imprimare. Urmeaza, ca importanta, extinderea catre noi servicii de imprimare si dezvoltarea ofertelor deja existente.
“Departamentele interne au nevoie de viteza, de cicluri de functionare robuste si de tehnologie care sa gestioneze alinierea si calibrarea. Noile prese Xerox Versant ofera instrumente de automatizare si productivitate care intampina aceste nevoi,” spune Pat McGrew, director, Keypoint Intelligence. “Simple Image Quality Adjustment asigura ajustari rapide si simple si o aliniere extrem de precisa care va fi, cu siguranta, apreciata de furnizorii de servicii de imprimare.”
Noua familie de prese Versant ofera:
Mai multa performanta – Presele ofera cicluri de functionare prelungite si pot imprima intre 80 si 100 de pagini pe minut, pe hartie cu grosimi de pana la 350 gsm. Tehnologiile integrate, cum ar fi Registration Alignment si Production Accurate Registration, asigura o aliniere perfecta si o densitate uniforma.
Mai multe optiuni de alimentare si finisare – Functiile avansate de alimentare permit cicluri de functionare neintrerupta mai lungi, iar functiile de finisare includ Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer si Xerox Two-Sided Trimmer.
O mai buna calitate a imaginii – Rezolutia Ultra HD si tehnologia 10-bit asigura de patru ori mai multi pixeli pe pagina decat orice alte prese. Tehnologia incorporata Xerox Confident Color foloseste Full Width Array pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii. Versant 180 Performance Package include si Xerox Automated Color Quality Suite, cu un spectofotometru inline care ofera management automat al culorilor.
Disponibilitate
Presele Versant 180, Versant 180 Performance Package si Versant 3100 sunt disponibile pentru comanda pe majoritatea pietelor, inclusiv in Romania. Pentru informatii despre o regiune specifica, va rugam sa contactati un reprezentant de vanzari Xerox.
Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.
La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.
bluetooth

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment